Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Pol Fuentes

creAdor musical, audiovisual, ...

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total
Mecenes
En agraïment a aquest suport rebut, us oferirem descomptes i invitacions a concerts i altres esdeveniments. També primícies i continguts  especials.
2,00 € mensuals
Mecenes Premium
En agraïment, a més a més de les recompenses de Mecenes normal, rebreu còpies físiques de tot allò que vagi publicant, o que ja hagi publicat i tinguem en stock.  Com a mínim mínim mínim tindreu una còpia per any de subscripció, però ja només després del primer any tindreu una còpia de gairebé tot el que he publicat fins ara!
5,00 € mensuals
Mecenes Compromissari
A més a més de les recompenses de Mecenes dels nivells anteriors,  si ho desitgeu, podeu prendre part en la presa de decisions dels nostres projectes, opinant sobre esborranys abans de ser publicats, donant-nos el vostre fred-back  dels projectes durant el seu procés de creació, etc.
10,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual